Pravila privatnosti

{:hr}

Naše obveze

Agroservis-proizvodnja d.o.o. pridodaje velik značaj vašoj privatnosti. Agroservis-proizvodnja d.o.o. u potpunosti je implementiralo Uredbu o zaštiti podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) Europskog parlamenta. Molimo pažljivo pročitajte pravila o privatnosti, kako biste saznali kako sakupljamo, obrađujemo i pohranjujemo informacije koje ste nam ustupili koristeći našu internetsku stranicu–formu „Pošalji upit / Kontaktirajte nas“. Prikupljamo različite tipove informacija, uključujući informacije koje vas identificiraju kao pojedinca (osobne informacije). Detaljnije objašnjenje je u nastavku.

 

Kakve informacije prikuplja Agroservis-proizvodnja d.o.o.?

Kada koristite našu internetsku stranicu, možemo prikupiti podatke koje ste odlučili podijeliti s nama. Primjerice, u obrascu „Pošalji upit / Kontaktirajte nas“ podijelili ste s nama svoje podatke. Također, možemo prikupiti informacije vezano uz vaš pristupni uređaj te IP-adresu putem koje ste pristupili internetskoj stranici. Za više informacija o tom dijelu, molimo pogledajte dolje naznačenu sekciju „Kolačići i ostale tracking tehnologije“. Kada koristite gore navedene obrasce, direktno od vas prikupljamo podatke kao što su Vaše ime, adresa e-pošte, kućna adresa i broj telefona, u svrhu pružanja tražene usluge.

 

Kako koristimo informacije?

Kada podijelite s nama svoje podatke, možemo koristiti dobivene informacije kako bismo pravovremeno odgovorili na vaš upit, npr. kod određenih proizvoda i usluga ili obrasca „Pošalji upit / Kontaktirajte nas“. Također, koristimo podatke pri administriranju i poboljšavanju internetske stranice te kod analize internetske stranice u svrhu praćenja marketinga, odnosno popularnosti pojedinih dijelova na samoj internetskoj stranici.

 

Kada koristite naše usluge, možemo koristiti vaše podatke:

Kako bismo uspostavili traženu komunikaciju u svrhu vašega traženog upita za određeni proizvod. Naprimjer kada pošaljete upit putem kontaktne forme, Agroservis-proizvodnja d.o.o. prikuplja dobivene osobne podatke za nastavak komunikacije u svrhu komercijalne suradnje.
Kako bismo kontaktirali s vama i odgovorili na vaš upis u formularu „Pošalji upit / Kontaktirajte nas“.
Kada korisnik posjeti našu internetsku stranicu te klikne na određenu podstranicu, prikupljaju se anonimne informacije glede posjećenosti određenih podstranica u sklopu naše internetske stranice (Google Analytics).

 

Suradnja s trećom stranom

Ne iznajmljujemo ili prodajemo vaše osobne podatke trećoj strani.

Ne dijelimo s nikakvom trećom stranom bilo kakve osobne podatke svojih korisnika.

Naši zaposlenici nemaju pravo koristiti osobne podatke prikupljene u svrhu suradnje korisnika i Agroservis-proizvodnje d.o.o.

Iako je malo vjerojatno, u slučaju da dobijemo sudski nalog ovlaštenoga zakonodavnog tijela, Agroservis-proizvodnja d.o.o. će biti dužna istima dostaviti tražene podatke. Agroservis-proizvodnja d.o.o. poduzeti će mjere predostrožnosti kako bi se uvjerili da ovlaštena tijela koja podnose zahtjev zaista imaju legitimne razloge za traženje podataka.

 

Sigurnost i privatnost

Agroservis-proizvodnja d.o.o. čuva osobne podatke od neovlaštenog raspolaganja i pristupa. Agroservis-proizvodnja d.o.o. koristi organizacijske, tehničke i fizičke sigurnosne mjere kako bi prikupljeni osobni podaci bili zaštićeni.

 

Kolačići i ostale tracking tehnologije

Informacije od ovih kolačića pomažu nam da shvatimo kako naši korisnici upotrebljavaju internetsku stranicu, sa svrhom unapređenja kvalitete sadržaja prema korisnicima i doživljaja pregledavanja. Opcionalni kolačići uključuju kolačiće Google Analyticsa (čiji kolačići prate posjećenost i analiziraju uspješnost internetske stranice, a koje su Agroservis-proizvodnji d.o.o. dostupne kao statistički podaci, bez osobnih podataka individualnih korisnika) te kolačiće društvenih mreža (npr. Facebook) koji omogućuju korisniku da određeni sadržaj podijeli putem vlastitog računa na društvenim mrežama.

Kada prvi put pristupite internetskoj stranici, pojavit će se natpis koji upozorava na postojanje kolačića i zatražiti vašu suglasnost za njihovo prihvaćanje.

Nastavkom pregledavanja internetske stranice, prihvaćate korištenje kolačića.

Korisnik internetske stranice putem postavki svojeg internetskog preglednika uvijek može samostalno regulirati (ograničiti ili onemogućiti) primanje kolačića. Napominjemo da onemogućivanje kolačića može utjecati na funkcionalnost i vašu interakciju s internetskom stranicom te isključujemo svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja internetske stranice u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

 

Dodatne informacije o konfiguriranju postavki preglednika za kolačiće možete pronaći na ovim poveznicama:

Firefox  – Saznajte više o nacinu privatnog pregledavanja i postavkama kolacica u Firefoxu,
Google Chrome – O anonimnom načinu i postavkama kolačića u pregledniku Google Chrome,
Internet Explorer – Pročitajte o naćinu rada „InPrivate“ i postavkama kolacica u pregledniku Internet Explorer
Safari – Za više informacija o modusu „Privatna navigacija“ i postavkama kolacica u pregledniku Safari

Korištenjem ovih internetskih stranica smatrat će se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s uvjetima korištenja, uključujući odredbe o obradi i zaštiti osobnih podataka te mogućnostima u vezi s kolačićima.

 

Koje su moje opcije?

Možete odlučiti ne podijeliti s nama tražene podatke. Imajte na umu da su određeni podaci potrebni kako bismo mogli dobiti povratnu informaciju glede traženih proizvoda ili usluga, kao i odgovor na vaš unos preko forme „Pošalji upit / Kontaktirajte nas“.

 

Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka

Kako biste pregledali ili ažurirali svoje osobne podatke te kako biste se uvjerili da su točni, obratite nam se na adresu e-pošte info.asp.vt@gmail.com. Agroservis-proizvodnja d.o.o. će učiniti sve kako bi vam u roku od 30 dana od vašeg zahtjeva za pristupom pružio uvid u vaše tražene podatke te po potrebi ažurirao, promijenio ili obrisao u potpunosti vaše podatke. Ako pak iz određenog razloga nismo u mogućnosti ispoštovati vaš zahtjev u roku od 30 dana, obavijestit ćemo vas kada će vam podaci biti omogućeni na uvid. Iako je malo vjerojatno, ako nismo u mogućnosti podijeliti s vama vaše tražene podatke, obavijestit ćemo o razlogu nemogućnosti izvršenja traženog uvida.

 

Pitanja vezana uz ovu obavijest pravilima privatnosti

Ako imate dodatna pitanja ili eventualnu zamjerku vezano uza zaštitu vaših osobnih podataka, obratite nam se na info.asp.vt@gmail.com. Svaki upit ili zamjerka glede privatnost i evidentirat će se i istražiti te će se osigurati rezultati istrage. Ako utvrdimo da je zamjerka opravdana, poduzet ćemo se sve odgovarajuće potrebne mjere u skladu s pozitivnim propisima.