Ugovaranje partnerstva

Tvrtka Agroservis proizvodnja je u procesu potrage za tvrtkama, partnerima koji su zainteresirani za uspostavljanje jakog i dugoročnog partnerskog odnosa s ciljem postizanja uzajamnog zadovoljstva baziranog na zajedničkom rastu. Od samog nastavka tvrtka Agroservis – proizvodnja d.o.o. je posvećena ostvarivanju maksimalne moguće potpore i zadovoljavanja prohtjeva klijenata i poslovnih partnera u svim segmentima poslovanja, od početka do post-prodajnih procesa.

ZAŠTO SURAĐIVATI S NAMA?

Naš proizvodni program je veoma širok te svim trenutnim i budućim partnerima možemo ponuditi veoma širok raspon gotovih proizvoda sa europskim preferencijalnim podrijetlom namijenjenih poljoprivrednim proizvođačima male i srednje veličine. Naši proizvodi su trenutno prepoznati od strane zadovoljnih krajnjih korisnika na više od 30 tržišta.

Jednako tako, budući da smo fleksibilni što se tiče proširenja proizvodnog programa, u mogućnosti smo, u relativno kratkom periodu te po najpovoljnijim mogućim uvjetima, svojim partnerima ponuditi čak i strojeve i/ili elemente strojeva koji nisu dio našeg standardnog proizvodnog programa, odnosno koji su rađeni po narudžbi.

PREDNOSTI PARTNERSTVA S NAMA

Radi osiguravanja zajedničkog poslovnog rasta, našim partnerima, uz početnu nisku cijenu proizvoda, nudimo nisko rizične uvjete zastupstva (preprodaje) uz visoko-profitabilne stope profiti te ostale prednosti kao što su:

 1. Kvalitetni i pouzdani strojevi visoke razine funkcionalnosti i učinkovitosti
 2. Proizvodi izrađeni sukladno međunarodnim standardima kvalitete
 3. Proizvodi sa Europskim preferencijalnim podrijetlom
 4. Jamstvo na proizvode u trajanju 24 mjeseca
 5. Prioriteti prilikom rokova isporuke (u odnosu na isporuke ostalim kupcima)
 6. Spremnost na isporuku proizvoda 5-14 radnih dana (ovisno o naručenoj količini i stanju skladišta)
 7. Dostupnost rezervnih dijelova u najkraćem mogućem roku
 8. Uvid u cjenike proizvoda
 9. Konstantnost cijena – u slučaju porasta cijena izrade stroja do 5% cijena stroja ostaje nepromijenjena (ista kakva je bila u cjeniku) u periodu od 3 mjeseca od nastanka poskupljenja
 10. Smanjeni troškovi dostave
 11. Mogućnost slanja strojeva u segmentima, radi dodatnog smanjenja troškova dostave
 12. Moguć dogovor o ekskluzivnom zastupstvu
 13. Vizualizacija partnerskog odnosa na web-u
 14. Dijeljenje promotivnih materijala
 15. Mogućnost bojanja strojeva u boju po želji kupca (samo u slučaju narudžbe veće količine istovjetnih strojeva)

U slučaju dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme, na andrejkovac@agroservis-proizvodnja.eu ili nas posjetite na našoj adresi u Virovitici.

PROSLJEĐIVANJE UPITA KUPACA PARTNERIMA

Tvrtka Agroservis – proizvodnja d.o.o. aktivno promovira svoje proizvode putem raznih online platformi, te shodno tome zaprima upite kupaca iz raznih dijelova svijeta. U slučaju uspostavljanja ekskluzivnog zastupstva sa partnerom, tvrtka Agroservis – proizvodnja d.o.o. bi s ciljem povećanja prodajnih rezultata partnera, odgovarajućem partneru proslijedila upit i kontakt podatke kupca.