Usluge

Tvrtka Agroservis-proizvodnja d.o.o. utemeljena je 1996. godine, te je potpuno u privatnom vlasništvu. Raspolažemo respektabilnim proizvodnim i skladišnim prostorom kao i raznovrsnim i univerzalnim strojnim parkom za obradu materijala hladnom deformacijom. S obzirom da zapošljavamo iskusne i kvalitetne proizvodne radnike kao i tehnološko osoblje rezultat svega toga je veliki asortiman vlastitih proizvoda, te široki dijapazon usluga kojima možemo udovoljiti najraznovrsnijim zahtijevima naših štovanih kupaca.

onama

Jedan od naših prioritetnih poslovnih ciljeva je postizanje visoke proizvodnosti kao i visoke razine kvalitete proizvoda i usluga kako bi nas trzište prepoznalo kao konkurentnog ponuđača sa aspekta cijene, ali i pouzdanog partnera s aspekta kvalitete naših proizvoda i usluge, te poštivanja ugovorenih rokova završetka radova. Zahvaljujući tome nemamo problema s uposlenošću proizvodnih kapaciteta, te kontinuirano povećavamo strojni park i proizvodni prostor.

Da bi se dobio uvid u naše proizvodne mogućnosti kao i asortiman usluga dovoljno je navesti da u strojnom parku imamo plazma rezač, dvoje strojnih škara (12mm x 4m, te 5mm x 2m), tri apkant prese (65t x 2m, 120t x 3m i 200t x 4 m), tri excentar prese (80t, 120t, 165t), dvoje strojnih valjaka (Ø 280 x 2m i Ø 140 x 2m), šest stubnih bušilica, 10 mig-mag aparata od 350A – 600A, četiri tokarilice, glodalice, lakirnicu s kompresorskom stanicom, uređaj za pjeskarenje i dr…