O poduzeću

Tvrtka Agroservis-proizvodnja d.o.o. utemeljena je 1996. godine, te je potpuno u privatnom vlasništvu. Raspolažemo respektabilnim proizvodnim i skladišnim prostorom kao i raznovrsnim i univerzalnim strojnim parkom za obradu materijala hladnom deformacijom. S obzirom da zapošljavamo iskusne i kvalitetne proizvodne radnike kao i tehnološko osoblje rezultat svega toga je veliki asortiman vlastitih proizvoda, te široki dijapazon usluga kojima možemo udovoljiti najraznovrsnijim zahtijevima naših štovanih kupaca.

onama

Jedan od naših prioritetnih poslovnih ciljeva je postizanje visoke proizvodnosti kao i visoke razine kvalitete proizvoda i usluga kako bi nas trzište prepoznalo kao konkurentnog ponuđača sa aspekta cijene, ali i pouzdanog partnera s aspekta kvalitete naših proizvoda i usluge, te poštivanja ugovorenih rokova završetka radova. Zahvaljujući tome nemamo problema s uposlenošću proizvodnih kapaciteta, te kontinuirano povećavamo strojni park i proizvodni prostor.

Da bi se dobio uvid u naše proizvodne mogućnosti kao i asortiman usluga dovoljno je navesti da u strojnom parku imamo plazma rezač, dvoje strojnih škara (12mm x 4m, te 5mm x 2m), tri apkant prese (65t x 2m, 120t x 3m i 200t x 4 m), tri excentar prese (80t, 120t, 165t), dvoje strojnih valjaka (Ø 280 x 2m i Ø 140 x 2m), šest stubnih bušilica, 10 mig-mag aparata od 350A – 600A, četiri tokarilice, glodalice, lakirnicu s kompresorskom stanicom, uređaj za pjeskarenje i dr.

Kao rezultat ispitivanja potreba na trzištu usvojili smo vlastitu proizvodnju niza strojeva za potrebe poljoprivrede kao što su:

  • kompletna linija strojeva za uzgoj i sušenje duhana
  • linija strojeva za povrće
  • transporteri za poljoprivredu
  • ostali strojevi
  • komunalna oprema
  • izrada dijelova za strojeve i kombajne po uzorku
  • usluge rezanja i savijanja lima, usluge varenja čelika, odljevaka, aluminija, prokroma i dr.
  • čelične konstrukcije

Naš konstruktorski tim kontinuirano radi na proširenju proizvodnog asortimana, a također smo pripravni vrlo žurno odgovoriti na upit za radove po narudžbi.
Ukoliko imate bilo kakav poslovni interes posjetite nas na www.agroservis-proizvodnja.eu, gdje možete pogledati naš prodajni asortiman i postaviti upit u svezi proizvoda, te nas posjetite na adresi u Virovitici ili nas kontaktirajte na e-mail adresu agroservis.proizvodnja@vt.t-com.hr , kontaktirajte nas telefonom na br. +385 33 730 240.